• Παρουσίαση
 • Η ιστορία μας

Η εταιρεία Μαθιός ιδρύθηκε το 1981 με έδρα την Αθήνα και  δραστηριοποιείται στην κατασκευή επίπλων κουζίνας  ντουλάπας  υπνοδωματίου εσωτερικών και εξωτερικών θυρών, στα έπιπλα μπάνιου στο παιδικό δωμάτιο και σε ειδικές κατασκευές συνδυάζοντας με το ξύλο και άλλα υλικά.

Η εταιρεία Μαθιός, μία από τις ελάχιστες  εταιρείες κατασκευής επίπλων κουζίνας στην Ελλάδα με 36 χρόνια εμπειρίας,  αριθμεί πάνω από 5.500 ιδιώτες-πελάτες στην κατασκευή επίπλων κουζίνας και πάνω από 300 επιχειρήσεις στο πελατολόγιό της δημιουργώντας  για αυτές ειδικές κατασκευές επαγγελματικών χώρων.

Το εργοστάσιο κατασκευής βρίσκεται σε ιδιόκτητο χώρο στην βιομηχανική ζώνη του Κορωπίου και μπορούμε να εξυπηρετήσουμε σε οποιοδήποτε σημείο της Ελλάδας και όχι μόνο καθώς έχουμε ήδη χτίσει συνεργασίες σε διάφορες πόλεις της Ευρώπης.

Εξυπηρετώντας με εξειδικευμένη και άρτια τεχνική γνώση τους πελάτες μας έχουμε εξασφαλίσει την επίτευξη φιλόδοξων στόχων και πετυχημένων έργων Η συσσωρευμένη εμπειρία, η μεγάλη ποικιλία έργων σε διάφορες κατασκευές και η καθετοποίηση των υπηρεσιών που προσφέρει η εταιρεία, την έχουν καταστήσει τον πιο κατάλληλο και αξιόπιστο συνεργάτη.

Η εταιρεία κατασκευάζει, εμπορεύεται και τοποθετεί:

 • ειδικές κατασκευές ξύλου εσωτερικών και εξωτερικών χώρων
 • έπιπλα κουζίνας και εισάγει ιταλικά έπιπλα κουζίνας
 • ντουλάπες υπνοδωματίου
 • έπιπλα μπάνιου
 • έπιπλα παιδικού υπνοδωματίου
 • εσωτερικές πόρτες
 • θωρακισμένες πόρτες
 • ηλεκτρικές συσκευές

Η εταιρεία με απόλυτο επαγγελματισμό, εμπιστευ­τικότητα, συνέπεια και υπευθυνότητα:

 • Μελετά  πλήρως τις ανάγκες του χώρου σας και σας προσφέρει κατασκευές υψηλών προδιαγραφών.
 • Παρέχει πλήρη υποστήριξη στο στάδιο κατασκευής του έργου και της μετέπειτα λειτουργίας του.
 • Αντιμετωπίζει διεξοδικά και σφαιρικά τα ζητήματα που αναλαμβάνει με κύριο στόχο την επιτυχία.
 • Λειτουργεί ως μόνιμος σύμβουλος σε όλα τα τεχνικά θέματα που αφορούν τα έργα που υλοποιεί.
 • Στηρίζει το πελατολόγιο της οικοδομώντας μακροχρόνιες σχέσεις συνεργασίας και εμπιστοσύνης.

 

Με εκτίμηση

Μαθιός Ν. Στυλιανός

Το 1981, ο Νικόλαος Μαθιός ιδρύει υπό τη μορφή ατομικής επιχείρησης την εταιρεία «ΜΑΘΙΟΣ», που μέχρι και σήμερα πρωτοπορεί στην κατασκευή και εμπορία Επίπλων Κουζίνας και Ντουλαπών Υπνοδωματίων, κρατώντας την ποιότητα και την αισθητική σε υψηλά επίπεδα.

Το 1995, η εταιρεία «ΜΑΘΙΟΣ», θέλοντας να παρέχει μια ολοκληρωμένη λύση επίπλων κουζίνας, ξεκινάει συνεργασία με την εταιρεία «ΤΕΚΑ HELLAS» και παρέχει πλέον τη δυνατότητα στους πελάτες της να προμηθεύονται μαζί με τα έπιπλα κουζίνας και τις ηλεκτρικές συσκευές τους, σε εξαιρετικά προσιτές τιμές.

Το 1999, μετατρέπεται σε Ομόρρυθμη Εταιρεία και παράλληλα εμπλουτίζει την γκάμα των προϊόντων της, δημιουργώντας στρατηγικές σχέσεις με μεγάλους ιταλικούς οίκους επίπλων κουζίνας. Ταυτόχρονα, αναπτύσσεται και στο κομμάτι της ειδικής κατασκευής επίπλων κουζίνας και ντουλάπας, σε ιδιόκτητο εργοστάσιο εμβαδού 350 τ.μ., στο Βύρωνα.

Το 2000, προβαίνει σε συνεργασία με αξιόπιστους κατασκευαστές εσωτερικών ξύλινων και εξωτερικών θωρακισμένων πορτών, τόσο της εγχώριας όσο και της διεθνούς αγοράς.

Το 2006, μεταφέρεται σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις κατασκευής επίπλων κουζίνας, εμβαδού 2.000 τ.μ., στη Βιομηχανική Ζώνη Κορωπίου.

Το 2007, την εταιρεία αναλαμβάνει η νέα γενιά της οικογένειας ΜΑΘΙΟΥ, αναπτύσσοντάς την με τεχνολογικές γνώσεις και νέες προτάσεις.

Το 2008, μετά από πολλές απαιτήσεις πελατών, η εταιρεία «ΜΑΘΙΟΣ» φέρνει στην «οικογένεια» της και το παιδικό δωμάτιο, σε πολλές χρωματικές και σχεδιαστικές επιλογές.

Σήμερα, η εταιρεία διαθέτει δύο εκθεσιακούς χώρους στην Αττική, στο Βύρωνα και στο Κορωπί, όπου μπορείτε να μας επισκεφτείτε και μαζί με τους πτυχιούχους διακοσμητές μας, να πάρετε ενδιαφέρουσες ιδέες σχετικά με: Έπιπλα Κουζίνας, Ηλεκτρικές Συσκευές, Ντουλάπες Υπνοδωματίων, Ξύλινες πόρτες, Θωρακισμένες Πόρτες, Έπιπλα Παιδικού Δωματίου και Έπιπλα Μπάνιου.